Annons – Sector alarm

Tänk på det här när du väljer företagslarm

Att skydda företaget behöver inte vara krångligt eller dyrt. Med dagens larmteknik kan du enkelt få en skräddarsydd lösning som passar just ditt företag. Men det finns vissa saker du behöver kolla upp innan. Här kommer tre saker att tänka på.

1. Vilka behov har du?

Det är vanligt att många tycker det känns svårt eller läskigt att larma av och på. Sector Alarm erbjuder till exempel en app där du kan få en notis om att lokalen larmats på när dina anställda går hem för dagen.

2. Är larmet kopplat till en larmcentral?

Om det skulle vara så att din företagslokal utsätts för ett inbrott eller skadegörelse är det viktigt att larmet är kopplat till en larmcentral. Larmoperatörerna på Sector Alarm arbetar dygnet runt och kan snabbt undersöka orsaken till larmet och meddela dig om vad som hänt.

3. Finns det några övriga avgifter?

En faktor som du bör undersöka är om du faktureras för eventuella uttryckningar. Oavsett om det gäller ett pågående inbrott eller om det handlar om en misslyckad frånkoppling.

 

Skaffa ett företagslarm från Sector Alarm i dag!

 

En stor fördel med Sector Alarm är att oavsett larmorsak ingår alltid fria väktarutryckningar.

– Larmet och ska vara lätta att använda, men vi vet också att många gånger så går det onödiga larm när kunden misslyckats med frånkopplingen. Det kan skapa en liten rädsla för att göra fel. Vi säger åt kunden att: ”Slappna av, du kan ringa oss så hjälper vi dig om det skulle behövas”, säger Niclas Palmås, teknikchef på Sector Alarm.

 

Advertisement

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 8 maj 2020