ANNONS – Nordic wellness

Slipp paketpanik i jul med en present som passar alla

Brist på rutiner och aktivitet till följd av pandemin. Och så det årliga vintermörkret på det. Nu är kanske den viktigaste tiden på året att komma igång med träningen. Här är julklappen som ger både glädje, sömn – och mer ork.

När mörkret ligger som ett tungt täcke över Sverige i slutet av året är det flera som känner sig både trötta och på dåligt humör, så är det varje år. Och som om det inte vore nog har pandemin dessutom fått väldigt många att röra på sig mindre än vanligt. Dessa faktorer gör orkeslösheten så gott som oundviklig. Om det är någon gång på året du ska ta tag i träningen så är det alltså nu.

– När vi går mot kalla och trista tider är det bra att öka blodcirkulationen och hjärtfrekvensen. Det är bra att låta ”pumpen” jobba. I stället för den materiella lyckan, som ju ofta är kortvarig, erbjuder vi ett annat alternativ. Man kan säga att vi ersätter den med långsiktig lycka, men inte bara för våra medlemmar, utan även för deras omgivning. Du blir gladare av att träna, säger Linus Högberg, personlig tränare på Nordic Wellness.

"När vi går mot kalla och trista tider är det bra att öka blodcirkulationen och hjärtfrekvensen."

Present som gör skillnad

För att öka det fysiska och psykiska välmåendet har friskvårdskedjan Nordic Wellness satsat stort på ”Världens bästa julklapp”. Presenterna riktar sig till alla åldrar och plånböcker. Exempelvis tio-kortet, en julklapp som passar de flesta och är giltigt på alla 292 klubbar runt om i Sverige. Du kan bland annat använda kortet för att delta på gruppträningspass – eller satsa på stärkande styrke- och konditionspass. Eftersom intresset för träning brukar vara stort efter jul har Nordic Wellness också valt att plocka fram ett årskort ur julklappssäcken.

Digital möjlighet

Nordic Wellness har dessutom en digital träningstjänst. Det innebär att du kan köra dina favoritpass var du vill – och när du vill. Magnus Willhelmsson, vd, berättar att många julklappsköpare även passar på att själva skaffa ett träningskort i samma veva.

– Det är glädjande att se, vi välkomnar så klart alla nya medlemmar till oss. Det spelar ingen roll vilken nivå de är på, eller vilket mål de har med sin träning. Alla våra klubbar har samma målbild – vi ska fortsätta att vara folkets bästa alternativ inom träning och hälsa, säger han.

 

Här är Nordic Wellness julerbjudande!

 

 

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 2 dec 2021