Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

Annons – Nordic Wellness

Julklappen som får dig att må bra


När mörkret ligger som ett tungt täcke över Sverige i slutet av året är det många som känner sig både trötta och låga i humöret. Men det finns en julklapp som ger både glädje, bättre sömn – och mer ork.

I år har Nordic Wellness valt att lyfta fram två julklappar som riktar sig till alla åldrar – och plånböcker. Den första julklappen är ett tio-kort som går att använda på alla 263 gym runt om i Sverige. Du kan bland annat använda kortet för att delta på gruppträningspass – eller satsa på stärkande styrke- och konditionspass.

 

Här är Nordic Wellness julerbjudande


– Det är många som vill börja träna efter jul och därför har vi även valt att plocka fram ett årskort ur julklappssäcken, säger Linda Adehög, marknadschef.

Nordic Wellness har dessutom en digital träningstjänst. Det innebär att du kan köra dina favoritpass var du vill – och när du vill. De har också en webbshop som är perfekt för de som vill träna hemifrån, men som vill fortsätta att köpa sina favoritprodukter hos Nordic Wellness.


Handla tryggt och säkert online på Nordic Wellness Shop!

 

Om Nordic Wellness

Nordic Wellness är en av Sveriges största friskvårdskedjor med 263 gym i Sverige. Erbjuder gruppträning, gym, personlig träning och onlineträning. Flera anläggningar har även barnpassning, rehab och möjligheten att ta fram information om din kroppssammansättning. Alltid fritt att testa en vecka utan kostnad.

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 24 nov 2020