Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

Annons - visit Sweden

Här är trenderna för 2022 – så reser svenskarna

Efter nästan två års osäkerhet och ovisshet börjar äventyrslusten säga ifrån: nu vill vi ge oss av på våra drömresor. Oavsett om det är runt hörnet där hemma eller längre ut i landet. Varför inte åka och se norrsken, testa en vildmarkssemester i naturen eller besöka Ölands kust?

I Sverige finns det många spännande saker att upptäcka för den som vill prova på någonting nytt. Oavsett vart du befinner dig och vad du vill göra. För den äventyrlige finns det bland annat kajakpaddling, kalla vinterbad eller varför inte en älg-safari? Sveriges natur är erbjuder fantastiska möjligheter för att se och uppleva någonting nytt. Om du är intresserad av någonting lite lugnare erbjuder flera olika städer SPA-upplevelser i världsklass och restauranger med spännande gastronomiska upplevelser från hela värden finns att uppleva i både norr och i söder.

Varför inte få lite hjälp på traven med vad du ska göra? Upplevelseguiden är en tjänst från Visit Sweden. Med guiden kan du får skräddarsydda tips som kan hjälpa dig att upptäcka nya spännande resmål och upplevelser i Sverige. Oavsett om du är intresserad av en stillsam helg med vila och återhämtning eller ett adrenalinstint äventyr. Testa själv!

 

Testa upplevelseguiden från Visit Sweden - hitta din nästa semester

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 21 dec 2021