Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

Annons - Sector Alarm

Smarta fördelarna med larm i sommarstugan

Vad händer i sommarhuset när det står tomt? Det finns många sätt att ta reda på den frågan – bland annat med hjälp av ett hemlarm.

Niclas Palmås är teknikchef på Sector Alarm och han menar på att det finns flera fördelar med att installera ett larm i sommarstugan.

"Bor du långt från ditt sommarhus kan larmcentralen få dit rätt personal"

– Det behöver inte uteslutande handla om inbrott. Våra hemlarm ger dig även information om brand och vattenläckage och du kan snabbt få hjälp om något skulle hända.

Ett larm från Sector Alarm är alltid uppkopplat mot en larmcentral som är bemannad dygnet runt. Om något akut skulle inträffa, som en brand, vattenläckage eller ett inbrott kontaktar larmcentralen dig direkt.

– Bor du långt från ditt sommarhus kan larmcentralen få dit rätt personal, oavsett om det är väktare eller blåljuspersonal.

 

Beställ ett startpaket från Sector Alarm i dag!

 

Få notiser om elen går

Förutom att få assistans från Sector Alarms larmcentral kan du även själv hålla koll på ditt sommarhus direkt i telefonen.

– Genom appen kan du enkelt se om temperaturen har sjunkit eller om strömmen har gått, något som inte är helt ovanligt i äldre hus.

Du kan även komplettera med smart plugs.

– Det är inte roligt och fundera över om man stängde av kaffebryggaren eller inte när man befinner sig några timmar bort från sin stuga. Med våra smart plugs kan du enkelt stänga av och sätta på elektronik och lampor direkt i telefonen. Det är även ett bra sätt att få det att se ut som att någon är hemma i huset när det står tomt, avslutar Niclas Palmås.

 

Beställ ett startpaket från Sector Alarm i dag!

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 8 maj 2020