Annons – Albert

Pandemin ledde till oväntad mattekunskap

Benjamin har ännu inte börjat skolan, men löser redan mattetal på löpande band. Orsaken till Benjamins mattekunskaper är Albert – en digital mattelärare.

– Albert är väldigt bra uppbyggt. Du skriver in barnets ålder och uppgifterna anpassas sedan därefter. När barnen blir bättre och skapar en större förståelse, ökar svårighetsgraden, berättar mamma Miriam Stang Sando.

Familjen fick höra om appen Albert via andra föräldrar som hade laddat ned den till sina barn.

– Andra familjer pratade väldigt gott om appen, så jag tänkte ”det här måste vi ju testa”, säger Miriam Stang Sando.

 

Prova gratis fram till augusti - utan bindningstid!

 

Vill hjälpa så många som möjligt

Skoldagarna har varit annorlunda för de flesta, och det ser fortsatt ut som att det kommer dröja innan allt är normalt igen.

– På grund av pandemin ser vi att behovet av mattehjälp är stort. Vi erbjuder därför Albert gratis till alla nya medlemmar, säger Nicolas Rivetto, marknadsansvarig på Albert.

Visionen är att Albert ska vara världens bästa digitala mattelärare, berättar Salman Eskarandi, en av grundarna bakom Albert.

– Albert är utvecklat av pedagoger, lärare och forskare, där alla har haft målet att lära barn matte på ett smart, roligt och pedagogiskt sätt.

 

Prova gratis fram till augusti - utan bindningstid!

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 4 maj 2021