Annons – Albert

Hyllar barnens app: ”gamification i sitt esse”

Familjen Hauge Grøseth är kanske mer intresserade av teknologi än den genomsnittliga familjen. Att tvillingarna Linus och Leo, 5 år, har fastnat för matteappen Albert tycker pappa Magnar är toppen.

– Albert är ju gamification i sitt esse. Man tar ämnet matematik och gör det till ett spel. Det blir ju mycket roligare, säger Magnar.

Magnar hyllar sättet Albert är uppbyggt på – en mix av pedagogik, teknologi och inlärning.

– Vår vision är att Albert ska vara världens bästa digitala mattelärare. Albert är utvecklat av erfarna pedagoger, lärare och forskare, alla med målet att lära ut matematik till barn på ett smart, roligt och pedagogiskt sätt, säger Salman Eskarandi, en av grundarna av Albert.

– På grund av pandemin ser vi att behovet av mattehjälp är stort. Vi erbjuder därför Albert kostnadsfritt till alla nya användare, säger Nicolas Rivetto, marknadsansvarig på Albert.

 

Prova Gratis fram till augusti - utan bindningstid!

 

Smart funktion för de yngsta

Linus och Leo har inte lärt sig att läsa, men Albert har löst det genom röststyrning. Du trycker bara på en ljudikon och uppgiften läses upp för dig.

– De trycker direkt på knappen så fort det är något de inte förstår, säger Magnar.

– Jag tycker Albert är ett genialt verktyg för att lära ut matte. Alternativet är ju att sitta med dem och skriva ut allt på ett papper. Jag förstår verkligen att de tycker det är roligare att lära sig matte på det här sättet, säger han.

 

Prova Gratis fram till augusti - utan bindningstid!

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 3 maj 2021