Annons

Aktiviteter för svala dagar

Fritid

Soliga dagar har värmt landet, något ostadigare är att vänta, det kan bli aktuellt att kasta in handduken och byta badstranden mot någon mer regntålig aktivitet. Klart tipsar om några mysiga aktiviteter för hela familjen att göra när badvädret sviker. 

Värmen som hägrat den senate tiden ser ut att släppa lite, vi får ett lite mer svalare temperaturer. För den som vill testa något annat än stranden, finns massor av aktiviteter att ta sig an - spela spel, besök ett museum eller kolla serier, det finns många aktiviteter att göra när vädret ser ut att svika. 

Ut på tur alrig sur  - regnar det? på med regnstället och bege er ut på en tur, upptäck närområdet. Kanske har ni något närliggande kulle eller naturreservat som blir ett äventyr att bestiga och upptäcka. 

Tälta på tomten - Svajigt väder men inget regn, vad passar inte bättre än att bygga ett mysigt uterum på tomten. Lämna mobilen hemma, umgås och spela spel. Barnen älskar det och ni har nära hem om vädret skulle överraska.

Rutschkana i gräset - har det regnat rejält i gräset - hämta en svart sopsäck och anordna din egen regnkana. Eller varför inte ta ut den riktiga stjärtlappen om det regnat ordentligt.

Publicerad 22 jul 2021