Annons

ANNONS - CLAS OHLSON

Smarta tjänsten för dig som inte vill köpa nya verktyg

Världen förändras och så gör även många företags sätt att tänka. I dag är det inte längre en självklarhet att köpa nya produkter så fort ett behov uppstår. För att tillmötesgå konsumenternas förändrade sätt att se på konsumtion och hållbarhet lanserar Clas Ohlson den nya tjänsten ”Hyr hos Clas”.

– Vi ser en stor efterfrågan på den här typen av tjänster. Alla vill inte äga. Det kan bero på att man tänker på miljön eller plånboken eller att man helt enkelt inte har plats för fler produkter där hemma, säger Sara Langhoff, Business Development Manager på Clas Ohlson.

Allt från borrmaskiner, avancerade verktyg till städprodukter

Som kund hos Clas Ohlson har du möjlighet att hyra olika typer av varor som passar både stora och små hem. Det kan handla om allt från borrmaskiner till cirkelsågar och mer avancerade verktyg. I hyrsortimentet finns även produkter inom städning, fönstertvätt, golvtvätt och textil- och mattvätt.

Det är enkelt att hyra varor hos Clas Ohlson. Du besöker webbsidan, bokar den vara du vill hyra och hämtar sedan upp den i vald butik.

Som medlem i Club Clas har du möjlighet att hyra varor till halva priset, från 29 kronor och uppåt. Som icke-medlem kostar det 59 kronor och uppåt.

 

Se vilka varor du kan hyra och boka här

 

 

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 1 sep 2020