Annons

Annons – OKQ8

Slipp betala självrisken om bilen går sönder

Orolig över att bilen ska bli en kostsam affär? Om något oväntat händer och bilen går sönder kan kostnaderna lätt skena iväg. Även om bilförsäkringen täcker det mesta kan självrisken ligga på flera tusen kronor. Men det finns ett enkelt sätt att slippa detta.

Repor i plåten, krockskador, feltankning, karosskador – eller en borttappad bilnyckel. För dig som äger en bil finns det många tråkigheter att råka ut för.

– Är du bilägare kan du nästan räkna med att det händer något varje år, säger Philip Wadenius, Product & Marketing Manager på OKQ8.


Slipp självrisken om bilen går sönder – skaffa smarta tilläggsförsäkringen!

 

”Kan handla om tusentals kronor”

Tyvärr kan tråkigheterna bli dyra och snabbt äta upp ens buffert. Även om bilförsäkringen täcker det mesta får du normalt stå för självrisken själv som många gånger är ganska hög.

– Det kan handla om tusentals kronor. För en vagnskada, som uppstår när du kört in i en stolpe eller liknande, är en självrisk på 3000 kronor standard, säger Philip Wadenius.

Nu finns det ett sätt att slippa oron.

– Om du vill slippa oväntade, tråkiga utgifter kan det vara en idé att teckna en tilläggsförsäkring till din bilförsäkring som täcker upp för självrisken om det händer något, säger Philip Wadenius.

Ekonomiska fördelar och hyrbil

Tilläggsförsäkringen OKQ8 BackUp ger både ekonomiska och praktiska fördelar till alla fordonsägare. Du kan nyttja varje moment tilläggsförsäkringen täcker upp till två gånger per år och den ger dig ersättning för dyra självrisker upp till 3 000 kronor.

– Kan du inte använda bilen på grund av driftstopp eller stöld får du en hyrbil eller ersättning så att du kan komma fram dit du ska ändå, säger Philip Wadenius.  

Försäkringen är kopplad till bilen så du kan låna ut den och försäkringen kommer ändå att täcka upp eventuella skador.

 

Läs om alla fördelar med OKQ8 BackUp!

Advertisement

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 14 jun 2021