Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

Annons - Sector Alarm

Starta företag? Missa inte viktiga detaljen

Oavsett om du startar ditt första företag eller om du är en van entreprenör, är säkerheten alltid lika viktig.

Med ett bra skydd från början har du kommit en lång väg inom säkerhetsarbetet och du kan istället fokusera mer på din verksamhet.

Lista: Tänk på det här för att förebygga inbrott

  • Gör en riskanalys över verksamheten. Hur ser området ut där ditt företag finns. Har du dyrbara datorer, verktyg eller fordon som du behöver skydda?
  • Se över alla lås och se till att samtliga lås och ytterdörrar är försäkringsgodkända.
  • Förvara stöldattraktiva föremål i ett värdeskåp.
  • Installera ett företagslarm. Ett larm hjälper till att förebygga inbrott. Dessutom ger larmet dig en trygghetskänsla i och med vetskapen att du blir kontaktad direkt om något skulle hända.

Få notiser direkt i telefonen

Att kunna sitta hemma i vardagsrummet och känna lugnet efter en tung arbetsvecka är för många företagare en dröm. Men det kan fortfarande finnas en gnagande känsla i bakhuvudet: ”Går allt bra för mina anställda?” eller ”Glömde jag låsa dörren när jag stängde igen butiken?”.

– Ett larmsystem som täcker av ytorna på kontoret är viktigt, men det är också viktigt att få en notis när larmet är påkopplat. När dina anställda går hem för dagen och aktiverar larmet så får du en notis i appen om att larmet aktiverats. Då går det att vara chef och samtidigt släppa ner axlarna på fritiden, säger Niklas Palmås.

Läs mer och skaffa företagslarm här!

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 14 okt 2020