Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

Annons från Ozoneair

Nu är det dags att ta farväl av sommarhuset för den här säsongen. En sak som är klok att göra är att sanera huset inför vintern.

– När fritidshuset står igenbommat ökar fuktigheten och risken för mögeltillväxt, säger Johan Lundberg, grundare av Ozoneair.

Den svenska innovationen Ozoneair fräschar upp huset invändigt. Med gasen ozon försvinner dåliga lukter såväl som mögelsporer, bakterier, allergener och andra skadliga mikroorganismer.

Ozonet dödar mögelsporerna i luften och sporer som sitter i ytligt material. Eftersom ozonet förstör cellväggarna i mögelsporerna slutar de dessutom att reproducera sig, vilket minskar risken att mögel växer under vintern, säger Johan Lundberg,

Anna-Lena Hagerman, 70, testade – och hon blev inte besviken:

– Det lät som trolleri, men det fungerar fantastiskt bra!

För sex år sedan köpte hon sitt sommarställe bestående av en storstuga och en gäststuga på 30 respektive 25 kvadratmeter. Då hade de hade stått tomma i flera år och luktade unket.

– Hur jag än rengjorde och vädrade gick det inte att bli av med lukten, och den kändes i kläderna när jag åkte därifrån, säger hon.

Efter att ha använt Ozoneair blev skillnaden dock enorm.

– Luften blev frisk och klar, och det luktar inte längre av mina kläder. Maskinen är liten och nätt, väldigt enkel att använda. Den är helautomatisk, efter några timmar har den jobbat färdigt.

Hitta den Ozoneair som passar bäst för dina behov här!

Publicerad 8 okt 2019