Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

Annons - Storytel 

3 spännande deckare du inte får missa  

Trött på att kånka runt ett berg av böcker på semestern? Med en läsplatta är det enkelt att ta med sig ett helt bibliotek oavsett om du färdas med bil, tåg, cykel eller båt.

– Storytel har tagit fram en läsplatta som ger dig en läsupplevelse som påminner om att läsa böcker i pappersformat, säger Åse Ericson, Sverigechef på Storytel.

Oavsett väder är det många av oss som vill dyka in i böckernas värld på sommaren. Men den som någon gång försökt att läsa pappersböcker i starkt solljus dagtid, eller i becksvart mörker i tältet nattetid, vet hur lätt det är att ge upp efter ett litet tag.

Med Storytel Reader kan du njuta av böcker i alla väder och ljusförhållanden eftersom du enkelt kan justera ljusstyrkan själv.

– Läsplattan ger dig en riktigt bra läsupplevelse tack vare en skärm med E-bläck. Teknologin ger en papperslik känsla som är skonsammare för ögonen, jämfört med när du läser på surfplattan eller mobilen. De fysiska knapparna i läsplattan gör det smidigt att bläddra till nästa sida, säger Åse Ericson, Sverigechef på Storytel.

Ta med dig ett helt bibliotek av böcker på semestern – beställ din Storytel Reader här

Välj bland 500 000 boktitlar

Med en Storytel Reader och ett Storytel-abonnemang får du ett helt bibliotek av böcker att ta med dig på semestern. Så oavsett vad du känner för att läsa så har du över 500 000 boktitlar att välja mellan – med allt från deckare, romaner, feelgood och stories i serieformat. Dessutom kan du ladda ner upp till 3000 böcker och sedan lyssna eller läsa utan att behöva vara uppkopplad.

Läsplattan är enkel att ta med sig överallt, då den bara väger 200 gram.

PC för Alla utsåg Storytel Reader till bästa läsplattan för svenska användare i juni 2021.

Ladda för en riktigt härlig lässommar – läs mer om Storytel Reader här

3 superspännande deckare att hålla koll på i vår och sommar

1. Björnen sover

Succéförfattaren Emelie Schepp är tillbaka med en ny spänningsroman. Den här gången handlar det om en man hittas brutalt mördad i sitt hem utanför Norrköping. Inuti den sargade kroppen ligger en nalle. Gosedjuret leder kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander till Filippa Falk, en före detta polis som lever med skyddad identitet.

Provlyssna på Björnen sover här

2. De dödas hus

Efter pappans död har arvtagaren Malin Askehave tagit över som vd på familjeföretaget Askehave Shipping. Nu börjar mörka hemligheter och en oväntat blodig historia komma upp till ytan.

Jakob Melander är en dansk författare som har skrivit ett flertal spänningsromaner.

Provlyssna på De dödas hus här

3. Den nionde kretsen

17-åriga Livia föddes in i en av Sveriges rikaste redarfamiljer. Hennes far ser henne som ett hopplöst fall ända sedan moderns död. På Riddarholmen hålls en fest satiriskt  till ära av Ivar Kreugers självmord i Paris. Denne mans luftslott har ruinerat flera av landets ledande familjer, inte minst Livias egen. Ett bombhot skapar panik bland alla gäster och ett värdefullt föremål försvinner.

Provlyssna på Den nionde kretsen här

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 27 apr 2022