Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

Annons – Electrolux

Så får du ett hälsosamt inomhusklimat

Damm, pollen och andra partiklar som kommer både från hemmet och utifrån. Inomhusluften vi andas är full av partiklar – vissa synliga, andra så små att de inte kan uppfattas med blotta ögat.

Rensar inomhusluften

Ett bra inomhusklimat är en förutsättning för att vi ska trivas i våra hem och inte drabbas av allergier mot till exempel damm och pollen.

Med det i åtanke har Electrolux tagit fram en högteknologisk luftrenare som i fem olika steg rensar inomhusluften på både större och mindre luftburna partiklar som damm, hår, bakterier, pollen och de skadliga partiklar som kan följa med från en trafikerad gata in genom ett öppet fönster och därefter ta sig in i vårt blodomlopp.

Kontrollera luftkvaliteten

Pure A9 rekommenderas av Nordiska Astma - och Allergiförbundet och har nyligen vunnit pris för exceptionellt bra kvalitetsdesign.

– Med hjälp av Wellbeing-appen kan du kontrollera luftkvaliteten i ditt hem och slå på luftrenaren så att kvaliteten på luften är tipptopp när du kommer hem, säger Johan Petersson, kategorichef på Electrolux.

 

Köp din Pure A9 här

 

Advertisement

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 7 apr 2020