Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

Annons – Electrolux

Pollensäsongen är här – så lindrar du din allergi

Pollensäsongen är här och många av oss lider av nästäppa, kliande ögon, rinnsnuva och nysningar. I värsta fall kan pollenallergi påverka luftrören så att du får besvär med andningen. Mot pollenallergi finns ett flertal olika receptfria läkemedel som kan dämpa besvären.

"Omedelbar effekt"

Med pollenallergi, och andra typer av allergier i åtanke, har Electrolux tagit fram en högteknologisk produkt som fångar upp partiklar som damm och pollen ur inomhusluften. Luftrenaren Pure A9, som rekommenderas av Nordiska Astma- och Allergiförbundet, är utrustad med ett flertal filter. Ett av dessa filter är särskilt framtaget för just pollen.

– Mot pollenallergi har luftrenaren Pure A9 en omedelbar effekt tack vare filtret Breathe 360, som fångar in och neutraliserar mer än 99 procent av alla pollenartiklar, säger Johan Petersson, kategorichef på Electrolux.

Tillgång till app

Pure A9 är inte bara väldigt smart, den är också väldigt snygg då den är designad för att smälta in väl i nordiska hem. När du investerar i en Pure A9 får du också tillgång till Wellbeing-appen som hjälper dig att utvärdera kvaliteten på din inomhusluft samt påverka luften – även på distans.

 

Köp din Pure A9 här

 

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 7 apr 2020