Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

Artikel från Electrolux

Våren är på ingång. Även om många förknippar årstiden med sol och ny energi är det även många som drabbas av rinniga ögon och täppt näsa när pollennivåerna stiger. För den som reagerar väldigt starkt på pollen kan det i vissa fall ge astmatiska besvär.

För att alla ska kunna njuta av våren har Electrolux tagit fram luftrenaren Pure A9 som i upp till fem olika steg av luftrening tar bort även de minsta irriterande partiklarna ur luften vi andas.

Under pollensäsongen kan du skräddarsy din luftrenare genom att använda Breathe 360-filtret. Filtret är särskilt anpassat för ett högt luftflöde, vilket gör att luften i ett rum snabbt renas från pollen och andra skadliga partiklar. Breathe 360-filtret fångar in och neutraliserar mer än 99 % av alla luftburna pollenpartiklar.

När den värsta pollensäsongen är över och pollenfiltret ersätts med ett allroundfilter kommer en smart RFID-tagg på filtret ihåg hur länge filtret har använts och hur lång tid som är kvar innan det behöver bytas ut. Det betyder att du kan använda det igen nästa pollensäsong, och slipper slänga ett fullt fungerande filter. Bra för hälsan, miljön och plånboken.

Electrolux Pure A9 är även godkänd av Asthma Allegy Nordic, en ny stark nordisk märkning där tre erkända certifieringar har blivit ett. Produkter med märkningen anses vara fördelaktiga för den som lider av astma, allergi eller annan känslighet men även för alla som vill undvika parfymer och allergener.

Optimera luftkvalitén med Electrolux Pure A9

 

Publicerad 21 maj 2019