Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

ANNONS: Ozoneair

Luftrenaren som är effektiv mot virus

En ny typ av luftrenare för hemmabruk har nu blivit tillgänglig. Samma teknik används inom vården för att ta bort föroreningar, bakterier, virus och allergiämnen.

– Det är en världsnyhet att denna teknik nu kan användas i privatpersoners hem, säger Johan Lundberg, grundare av Luleåföretaget Ozoneair.

Bekämpar aktivt föroreningar

Luftrenaren Purify är skapad av Luleåbaserade företaget Ozoneair. Purify förlitar sig inte på filter utan att använder Oxyplasma® – en unik teknik som gör att luften i utrymmet och dess ytor renas.

– Purify bekämpar aktivt föroreningar innan de börjar sprida sig i din omgivning. Den renar inte bara luften som passerar den, som en konventionell luftrenare – utan renar all luft i utrymmet och även dess ytor, säger Johan Lundberg, grundare av Ozoneair, och fortsätter:

– Den tar bort föroreningar som är tusen gånger mindre än vad filter i en konventionell luftrenare kan fånga upp.

Ny forskning och oberoende labbtester visar att Purify och dess innovativa Oxyplasma® tog bort 99,24 procent av virus i luften och på ytor efter två timmars användning. Purify kan därmed ge ett extra lager skydd mot smittspridning och samtidigt desinficera ytor.

 

Läs mer om luftrenaren Purify här!

 

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 19 jan 2022