Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

 

Vi älskar väder!

Därför har vi byggt Klart - en vädertjänst som är enkel att förstå och använda. Hos oss får du en bra översikt av vädret för dina favoritplatser och vi har träffsäkra prognoser för 200 000 platser, både Sverige och utomlands.

I appen får du alltid: 

VÄDER & JÄMFÖRELSE MED SMHI & YR

Se väderprognos 14 dagar framåt eller timme för timme. Du kan också jämföra vår prognos med SMHI och Yr och se om de håller med oss...

 

POLLENPROGNOS

Under pollensäsongen har vi en pollenprognos, så du kan hålla koll på pollenhalterna där du är.

 

SÄSONGSVÄDER

När vi ska resa vill vi alltid veta hur vädret brukar vara dit vi ska. Därför har vi byggt säsongsväder där du kan se just det; hur vädret brukar vara, månad för månad hela året. Vi har även reseväder där du kan hitta platser med väder som passar din resa!

 

BADVÄDER

Vattentemperatur för badplatser i Sverige. Du kan se rapporter om vattentemperatur från kommunen och andra Klart-användare. Du kan också rapportera in temperaturen själv. I kommunens rapport finns också vattenkvalitet och algblomning.

 

VÄDERVARNINGAR

Få varningar för extremt väder nära dig, nationellt utfärdade av SMHI. Antingen när du tittar i appen, eller så kan du sätta på så du får push-notiser när nya varningar utfärdas.

 

SKIDVÄDER

Snödjup, liftar, pistkarta, väder för både topp och dal... ja, allt du behöver när du åker skidor!

Vi har också vädret i diagram (vänd på telefonen till liggande läge), väderkartor för Sverige som visar nederbörd, moln och temperatur, kustkartor med vind, våghöjd och ytvattentemp.

TYCK TILL

Era åsikter är jätteviktiga! Säg vad du tycker och föreslå förbättringar i 

vårt kundforum.

I din lur - i ur och skur

//Klart-teamet

Publicerad 10 jun 2019