Annons – Nordic Wellness

Pt:n: Viktigare än någonsin att hålla igång träningen

Sedan corona-krisen slog till är det många som fått svårare att hitta motivation till att hålla igång. Det kan Samir Celjo, en av Göteborgs mest anlitade personliga tränare, vittna om.

– För många har det varit ett tufft år. Det är inte ovanligt att man känner sig instängd, har fått sämre matvanor och immunförsvar. Jag har pratat med många som är vana vid att gå minst 10 000 steg om dagen men som nu är nere på 2000.

Men Samir Celjo kan också vittna om en annan, betydligt mer positiv bild bland sina kunder.

– Antalet kunder som valt att skaffa en digital personlig tränare har ökat med nästan 20 procent sedan krisen bröt ut. Dessutom är det väldigt många som upplever att de fått samma resultat som på gymmet trots att de tränat hemifrån med sin kroppsvikt och utan redskap, berättar Samir Celjo.

 

Vilket PT-online-paket passar dig? Se vad du får här – från 999 kronor

 

 

Nordic Wellness erbjuder även live streaming-pass för dig som inte vill besöka en anläggning.

– Vi erbjuder olika typer av träningspass där de flesta kräver få redskap eller inga alls. Alla har tillgång till dessa klasser, även de som bara har medlemskap som gäller för gym, säger Niklas Bohlin, gruppträningskoordinator på Nordic Wellness.

 

Vill du bli medlem hos Nordic Wellness? Testa en vecka gratis och kom igång med träningen

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 21 jan 2021