Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

Annons – Nordic Wellness

Så kommer du igång med träningen till sommaren

Mathilda Nilsson, personlig tränare på Nordic Wellness i Malmö, har lång erfarenhet av att arbeta med träning och hälsa. Hennes metod går inte ut på att få till en ”quick  fix” för sina klienter utan att hitta ett hållbart sätt att träna som funkar hela året.

Däremot inte sagt att det aldrig är för sent att komma igång med träningen.

– En viktig fråga att ställa dig själv är vad just du vill uppnå med din träning?, säger Mathilda Nilsson.

Ett sätt att hitta motivation till att träna inför sommaren kan vara något så enkelt som att skaffa en träningskompis som du bestämmer dig för att träna regelbundet tillsammans med.

Ett annat att anlita en personlig tränare.

 

Uppnå din träningsdröm genom att anlita en personlig tränare – hitta din PT här

 

Mathilda Nilsson, till vänster, är en av Malmös mest anlitade personliga tränare.

 

Stor efterfrågan på personliga tränare

Sedan corona-krisen bröt ut har Nordic Wellness ökat sin onlineträning med nästan 500 procent. Samtidigt har antalet kunder som valt att skaffa en digital personlig tränare hos Nordic Wellness ökat med 20 procent.

– En personlig tränare kan hjälpa dig att ta reda på i vilken ände du ska börja i när det kommer till träningen. När en tidning säger en sak och ett tv-program något annat kan det vara skönt att få träffa någon som faktiskt hjälper dig att hitta vad just du ska lägga fokus på, säger Mathilda Nilsson.

 

Vilket PT-online-paket passar dig bäst? Se vad du får här – från 999 kronor

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 23 apr 2021