Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

Annons - Nordic Wellness

PT:n: Så kommer du igång med träningen digitalt

När Corona-pandemin slog till var det många människors liv som förändrades. Plötsligt var självklara vardagsföreteelser inte så självklara längre. Hos gymkedjan Nordic Wellness anpassar man sin verksamhet efter Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

– För människor som känner motstånd inför att träna tillsammans med andra finns det superenkel lösning, nämligen att anlita en PT. Med Nordic Wellness PT-program får du digital coaching från några av våra mest anlitade personliga tränare, säger Linus Högberg, PT-koordinator på Nordic Wellness.

 

Hemma, utomhus eller på gymmet? Vilket PT-online-paket passar dig? Ta reda på det här

 

Kostnadsfri konsultation

Med hjälp av Nordic Wellness PT online-tjänst har du möjlighet att skräddarsy din träning baserat på vad du vill uppnå med din träning.

– Vi börjar med en kostnadsfri konsultation på telefon eller video. Därefter går vi vidare med ett komplett träningsupplägg och eventuellt kostschema. Du väljer själv vilket online-paket du vill ha om du vill träna hemma, utomhus eller på gymmet, säger Linus Högberg.

Du kan välja mellan flera olika online-paket med pris från 999 kronor.

 

Hitta din personlige tränare här – online eller genom fysiska träffar

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 4 sep 2020