Som du säkert vet kan vi med hjälp av reklam göra en vädertjänst som är gratis för alla. Vi anpassar reklamen i viss mån för att den (förhoppningsvis) ska bli mer intressant för dig. 

Anpassat efter intresse
Reklamen anpassas ibland beroende på hur du klickar runt på Klart och andra sajter som hör till vårt moderbolag, Schibsted Sverige (bland andra Blocket, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Tv.nu, Omni, Kundkraft, Lendo & Compricer.)

Lokala annonser
Om du delar din plats med Klart uppdateras vädret beroende på var du befinner dig - smidigt! Reklamen anpassas också i viss mån till var du befinner dig.

Ålder
Om du inte är inloggad (vilket du inte kan vara på Klart, men på våra systersajter) kan vårt annonssystem bara gissa hur gammal du är baserat på vad du klickar på.

Kön
Om du inte är inloggad (vilket du inte kan vara på Klart, men på våra systersajter) kan vårt annonssystem bara gissa ditt kön baserat på vad du klickar på. 

 

Din data, du bestämmer!

Du bestämmer vilken data Schibsted Sverige får använda om dig för att anpassa annonserna.

Gå vidare till Schibsted Sverige här för att göra inställningar.

Har du några frågor ta kontakt med oss här.

Läs om Klarts cookie policy här.

 

Brukar du logga in på någon annan sida inom Schibsted Sverige?

Om du är inloggad i det som kallas SPID, kan du logga in på flera Schibsted-sajter.

T.ex: Blocket, Aftonbladet, Svenska Dagbladet, Tv.nu, Omni, Kundkraft, Lendo & Compricer.

Även som inloggad användare kommer du kunna ställa in hur annonserna anpassas för dig. Har du frågor så länge? Kontakta oss här.

 

Läs mer om din data och Schibsted Sverige här.