Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

Annons – Dyson

Så håller du inomhusluften ren och sval i sommar

Sommaren är äntligen här och med sol, bad och härlig värme! Men efter en lång dag på stranden kan det vara skönt att ta en paus från solen och varva ner inomhus. Med en luftrenare från Dyson kan du uppleva sval och nedkylande fläkt i hemmet. Samtidigt renas luften från olika typer av föroreningar.

Studier från Environmental Protection Agency (EPA) visar att nivåerna av luftföroreningar inomhus kan vara upp till fem gånger högre än nivåerna utomhus* – och under sommaren kan luftföroreningar öka ytterligare. Extra utsatta är många pollenallergiker då pollennivåerna ökar när vädret blir varmare och nederbörden låg.

Dyson har ett brett sortiment av fläktar som kan svalka ditt hem samtidigt som luften renas. Samtliga av Dysons luftrenare är utrustade med HEPA-filter som fångar upp 99,95 procent av alla allergener och föroreningar så små som 0,1 mikrometer. Med de smarta produkterna ser du till att få in sval och ren luft i hemmet, sommarstugan eller husvagnen, oavsett hur mycket solen ligger på där ute.

Vilken luftrenare passar dig?

Nya luftrenaren+fläkt täcker över 10 meter

Det senaste tillskottet bland Dysons produkter är Purifier Big+Quiet Formaldehyde – som är både märkets tystaste och kraftfullaste luftrenare. Den nya modellen har ett luftflödessystem som erbjuder mer än dubbelt så mycket luftflöde jämfört med tidigare modeller och som kan sprida svalkande och renande luft över 10 meter.

Tack vare en ny motorbehållare är Purifier Big+Quiet Formaldehyde också väldigt tyst. Vid maximal effekt ger den endast ut 56 dBA ljudeffekt. Detta gör den till en perfekt produkt till ditt sovrum under sommarens varmaste och kvavaste nätter.

Se fler fördelar med Dyson Purifier Big+Quiet Formaldehyde

*https://www.epa.gov/iaq-schools/why-indoor-air-quality-important-schools#:~:text=EPA%20studies%20of%20human%20exposure,times%20%E2%80%94%20higher%20than%20outdoor%20levels.&text=These%20levels%20of%20in

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 24 jun 2024