Annons

Annons – Sector Alarm

Tänk på det här innan du köper ett hemlarm

Funderar du på att installera ett larm hemma?

För att du ska få ut så mycket som möjligt av hemlarmet kommer här några viktiga saker att tänka på.

1. Är det uppkopplat till larmcentral?

Se till att larmet är kopplat till en larmcentral så du själv slipper hålla koll. En larmcentral har koll dygnet runt och händer det något så att larmet går kan larmcentralen snabbt skicka rätt åtgärd.

2. Ingår det brandskydd?

Hemlarm är inte bara till för inbrott, se till att ditt hemlarm erbjuder ett brandskydd. Även här kan du få hjälp av larmcentralen om en brand skulle starta i hemmet. Rökdetektorer och kameror sätter igång brandlarmet även om larmet inte är aktiverat.

 

Sector Alarm erbjuder just nu gratis startpaket för hemlarm

 

3. Andra smarta lösningar?

Det är skönt att ha en trygg känsla när man går och lägger sig och vet att huset är larmat. Därför är skalskydd en smart funktion som låter dig ha larmet aktiverat även om du är hemma.

En annan funktion är koppling till digitalt dörrlås som låser och larmar bostaden samtidigt, viket gör att du kan slippa nycklar och larmbricka. Du kan även använda funktionen till att släppa in hantverkaren eller låta barnen gå hem själva utan nycklar.

4. Vad ingår i tjänsten

Finns det några tillkommande kostnader? Sector Alarm erbjuder fria väktarutryckningar vilket gör att du inte behöver betala extra för en väktaruttryckning om du skulle fellarma.

 

Sector Alarm erbjuder just nu gratis startpaket för hemlarm

Advertisement

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 5 jun 2020