Annons

Annons från Otrivin

Förkyld? Gå och lägg dig!

bild av vita lakan

Både kroppen och hjärnan behöver sömn för att återhämta sig från en förkylning. 7 av 10 svenskar anser dessutom att tröttheten är det som påverkar oss mest negativt vid en förkylning, visar en undersökning från 2014 som genomförts av Ipsos på uppdrag av läkemedelsbolaget GSK.

Men många upplever att det är svårt att sova när man är sjuk – och kanske framförallt när man är täppt i näsan.  

otrivin nässpray

Ett sätt att lindra nästäppan – och på så sätt kanske kunna sova bättre – är att använda nässpray. Otrivin utan konserveringsmedel har en avsvällande effekt och varar hela natten i upp till tio timmar.

Läs mer om förkylning och produkter från Otrivin.

 

Otrivin utan konserveringsmedel 1 mg/ml nässpray är ett receptfritt läkemedel för nästäppa vid förkylning och akut bihåleinflammation som innehåller xylometazolin. Bör ej användas längre än 10 dagar i följd. Från 12 år. Otrivin Comp 0,5 + 0,6 mg/ml nässpray är ett receptfritt läkemedel för korttidsanvändning som innehåller xylometazolin och ipratropium. 18 års åldersgräns. Bör ej användas längre än 7 dagar i följd. Läs bipacksedeln noggrant. GlaxoSmithKline Consumer Healthcare A/S, se.gsk.com. Varumärken ägs av eller licensieras till GSK. ©2018 GSK eller dess licensgivare. CHSE/CHOTRI/0002/18(1)

Publicerad 6 feb 2018