Tävlingen är avslutad!

Stort grattis till Helena Grännö som vann, se hennes vackra bilder på Klart's Instagram.

------------


Dela med dig av dina bästa sommar- och semesterbilder på Instagram! Allt du behöver göra är att följa @Klart.se på Instagram, och tagga ditt/dina bidrag med #solklart2017.

Tävlingen pågår mellan den 25 juni och och 2 juli, se tävlingsregler nedan. Den solklaraste bilden vinner, så vad väntar du på? Ut och fotografera!

Lycka till!

#solklart2017

Tävlingsregler:
- Tävlingen arrangeras av Klart.se och pågår mellan den 25 juni och 2 juli 23.59.

- För att kunna delta måste du ha öppen profil (för att vi ska kunna se bidragen).

- Efter avslutat tävling utser en jury tre finalister. Dessa tre bidrag kommer sedan publiceras på KLARTs Instagram samt Facebook. Därefter får alla rösta på det bidrag man tycker ska vinna, och den bild som fått mest röster innan den 7 juli 2017 klockan. 10.00 vinner!

- Det finns ingen begränsning på antal bidrag per person.

- Du får bara bidra med bidrag som du själv fotat. Deltagarna är själva ansvariga utgivare för sina respektive bidrag.

- Första pris är ett presentkort på 1000 kr på en fotobutik, samt att vara ambassadör över KLARTs Instagramkonto i en vecka. De två som kommer på andra och tredje plats vinner ett tröstpris.

- Klart.se har rätt att utan kostnad och utan ytterligare tillstånd publicera tävlingsbidragen samt vinnarnas namn på KLARTs kanaler som webbsida och sociala medier, samt i övrigt använda tävlingsbidragen för marknadsföringsändamål relaterat till Klart.se

- Vinnaren kommer att kontaktas genom Instagram och Facebook, där vinnaren kommer att uppmanas att ta kontakt med klart.se via en där angiven mejladress. Om vinnaren ej återkommit till Klart.se inom 24 timmar från det att hen blivit kontaktad, eller om den utsedda vinnaren inte uppfyller kraven för att få delta i tävlingen, utser juryn en ny vinnare.