Annons från Propyless

Torra fnasiga händer och svidande läppar. När temperaturen sjunker och luften blir torrare påverkas vår hud. Men det finns ett enkelt knep du kan ta till för att hjälpa huden - smörja in den med en återfuktande kräm. 

En hud som är extra känslig på vintern saknar tillräckligt av de fuktighetsbevarande ämnen som finns i huden naturligt. Faktum är att både vuxna och barns hud påverkas när vintern slår till. Det leder till att många lägger ner mycket pengar på dyra hudprodukter. Men att ta hand om huden på vintern behöver varken vara dyrt eller svårt. 

Det receptfria läkemedlet Propyless varken kladdar eller svider och hjälper till att återfukta huden. Produkten kan användas av barn från 0 år och uppåt. Krämen har en bevisad effekt, passar kropp, händer och ansikte och kan användas av alla familjemedlemmar.

Läs mer om Propyless – krämen som återfuktar och återuppbygger huden

 

Fler tips för en vinterfin hy

1. Smörj in dig och ditt barns hud vare dag med en återfuktande kräm som inte innehåller parfym.

2. Skrubba huden med en skonsam produkt när du duschar. Smörj in dig efteråt med en mjukgörande lotion. Häll badolja i badvattnet när bebisen eller barnet ska bada.

3. Drick ordentligt med vatten.

4. Tänk på att använda solkräm även på vintern.

propyless

Mer om Propyless

Krämen är godkänd från 0 år.

Den kladdar och svider inte.

Lättabsorberad lotion (9 % fett).

Väldokumenterad effekt.

Passar kropp, händer och ansikte.

 

Propyless lotion (propylenglykol) är ett receptfritt läkemedel för torr hud av olika slag. Läs bipacksedeln noga! www.trimb.com

Publicerad 11 nov 2019