Annons - Nordic wellness

Så kommer du i sommarform – redan nu

Vill du komma i sommarform redan nu? Samir Celjo, personlig tränare på Nordic Wellness, menar att det bästa sättet är att mjukstarta sin träning. Här delar han med sig av sina bästa tips för att bibehålla motivationen ända till sommaren och hela året ut. 

Sätt upp mål
Fundera igen om vad du vill uppnå med din träning. Vill du bli starkare? Få bättre kondition? Klara av att springa milen under ett visst antal minuter? Skriv ned dina mål och anteckna hur det går. 

Träna på morgonen – bränn fett 
Vill du bränna fett? Då ska du träna på morgonen – på fastande mage. Då är det nämligen som lättast att förbränna fett eftersom kroppen inte har lika mycket kolhydrater att ta av. Vill du däremot bygga muskler för att bli starkare bör du äta frukost innan du tränar. 

Anlita en personlig tränare
Anlita en personlig tränare som finns där vid din sida för att peppa och motivera dig när det känns trögt. Den personlige tränaren är expert på att hjälpa dig att nå de mål och resultat du önskar uppnå med din träning. På Nordic Wellness arbetar välutbildade instruktörer och personliga tränare som tar träningen till en ny nivå. För dig som skaffar ett årskort just nu ingår en kroppssammansättningsmätning som mäter muskelmassa, fettprocent, underhudsfett och vätskenivå. 

 

Läs mer om träning på Nordic Wellness

 

Publicerad 22 jan 2020