ANNONS - Sector Alarm

Så kan du sova tryggare med nattlarm

Att känna sig trygg i sitt eget hem – stor som liten – ska vara en självklarhet. Därför rekommenderar Sector Alarm att man använder sitt hemlarm även när man är hemma.

Det är vanligt att man förknippar ett hemlarm med att känna en trygghet när huset står tomt. Att man som boende larmar på när man går och larmar av när man kommer hem. Samtidigt är det många som alltid har dörren låst, även när de är hemma.

Detta grundar sig oftast i att vi vill vara på den säkra sidan, vi vill känna oss trygga i hemmet och kanske inte alltid hör om dörren skulle öppnas.

Skräddarsy efter ditt hem

Det är den här typen av känsla Sector Alarm vill eliminera med hjälp av nattlarmet, eller hemmaläge som det även kallas.

Hemmaläget innebär  att dörrar och fönster larmas så att man kan röra sig fritt inne i huset när bostaden är larmad – vilket ger en extra trygghet även när man ligger och sover.

– Alla våra larm går att skräddarsy så att det passar en specifik bostad. Om alla sovrum till exempel ligger på övervåningen kan man välja att ha skalskyddet aktiverat och på nedervåningen kan man aktivera även rörelsedetektorerna, säger Niclas Palmås på Sector Alarm.

Larmet kan du enkelt styra via manöverpanelen, fjärrkontrollen eller direkt i telefonen.

 

Beställ ett gratis startpaket från Sector Alarm i dag

Advertisement

Publicerad 7 apr 2020