Annons – Electrolux

Så förbereder du dig för pollensäsongen

Nästäppa, upprepade nysningar, röda, kliande ögon och rinnsnuva. Alla som någon gång haft besvär med pollen vet hur jobbigt det kan vara.

Hemmet fritt från pollen

Man köper på sig läkemedel och undviker i möjligaste mån att gå utanför dörren. Men det finns ett sätt att göra sig lite mer redo inför pollensäsongen. Tack vare en luftrenare, som rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet, och som utvecklats av Electrolux kan du göra hemmet fritt från pollen.

– Luftrenare är populära, inte minst bland allergiker. Mot pollenallergi har luftrenaren Pure A9 en omedelbar effekt tack vare filtret Breathe 360, som fångar in och neutraliserar mer än 99 procent av alla pollenartiklar. Många vittnar om att de äntligen sovit en hel natt tack vare luftrenaren, säger Johan Petersson, kategorichef på Electrolux.

Vann prestigefyllt pris

Pure A9 är inte bara en högteknologisk produkt som tar bort pollen, damm och andra partiklar, utan även en snygg inredningsdetalj som nyligen vann utmärkelsen Red Dot Award – ett internationellt prestigefyllt pris för exceptionellt bra kvalitetsdesign.

 

Köp din Pure A9 här

 

Advertisement

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 7 apr 2020