Scrolla ner till Klart

Scrolla ner till Klart

Annons

ANNONS - OBOS

 

Kolla in Mölndals nya bostadsområde 

 

Går du i flyttdrömmar men inte riktigt bestämt dig för vilket områden du vill bosätta dig i. I Brf Prefekten bor du i nära anslutning till natur, hav, service, skola och gym.

– Det här boendet passar verkligen de flesta, säger Malin Svensson, vd för OBOS Kärnhem.

I Mölndal växer en helt ny stadsdel fram – Pedagogen Park. Området, som fått sitt namn efter det lärarsäte som en gång låg här, ligger i nära anslutning till Änggårdsbergens naturreservat där det finns gott om motionsslingor och goda förutsättningar till rekreation.

Här planerar OBOS att bygga 83 bostadsrättslägenheter i varierande storlekar – från ettor till fyror. Lägenheterna är välplanerade, luftiga och ljusa och du som flyttar in har möjlighet att göra designval för att sätta din egen prägel på bostaden.

Höga krav på hållbarhet

Inför planerandet av Brf Prefekten har OBOS ställt höga krav på hållbarhet.

– Här bor du i nära anslutning till en stor, fin gårdsmiljö där det finns växthus, odlingslådor och gott om utrymme för social samvaro. Dessutom kommer det att finnas en boulebana och ett gym som alla i bostadsrättsföreningen har rätt att nyttja, säger Malin Svensson, vd för OBOS Kärnhem.

På gångavstånd hittar du förskola, skola, livsmedelsbutik, bank och restaurang. I nära anslutning finner du dessutom fotbollsplaner och Göteborgs bästa golfbana. På tio minuter når du centrala Göteborg med bil.

– Det här är ett perfekt boende för dig som vill bo naturnära men ändå kunna njuta av storstadspulsen då och då, säger Malin Svensson.

"Det här är ett perfekt boende för dig som vill bo naturnära men ändå kunna njuta av storstadspulsen då och då"

Få förtur till ditt drömboende 

Sedan november 2020 är OBOS igång med sitt nya medlemsprogram. Ambitionen är att kunna erbjuda alla sin medlemmar ett boende i attraktiva områden där människor vill bo. Som medlem i OBOS har du förtur till de bostäder OBOS tar fram – både lägenheter och villor.

– Vi vill att våra medlemmar ska känna att den medlemsavgift de betalar till oss ska generera någonting tillbaka och det gör vi genom attraktiva bostäder, förmåner, rabatter och erbjudanden, säger Anna Clara Dettner, Head of Loyalty.

OBOS är ett bolag med starka finansiella förutsättningar. Inom fem år planerar man att bygga cirka 3000 nya bostäder. OBOS ägs av medlemmarna själva och all vinst återinvesteras i nya byggprojekt.

Bli medlem i OBOS och få förtur till attraktiva bostäder

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 7 jul 2021