Annons – Ozoneair

Så blev paret av med mögel och unken lukt

Dags för sommarstädning? Du har dammsugit, tvättat fönster, skurat och vädrat. Men efter storstädningen dröjer det bara några dagar innan du börjar känna spår av unken och dålig lukt igen.

Känner du igen dig? Tack vare succéprodukten Ozoneair kan du enkelt undvika att det händer fler gånger.

När du vädrar ersätter du visserligen den stillastående luften med frisk luft men källan till den dåliga lukten finns fortfarande kvar. Därmed kommer lukten i regel tillbaka efter bara några dagar. Några som fått erfara just detta är paret Irene Lundqvist och Göran Lundgren som bor i Vallentuna.

– Varje gång vi kom till huset möttes vi av en unken lukt – som hade fått fäste i prylar, möbler, textilier och annan inredning. Vi provade allt för att bli av med lukten. Vädring, rengöringsmedel, luftrenare, värmefläktar i källaren – men inget hjälpte, säger de.

För att få ordentligt rent och verkligen bli av med den unkna lukten krävs alltså något mer effektivt. På Ozoneair har man därför utvecklat en unik produkt som angriper källan till dålig lukt och oren luft. Den kan användas överallt där lukt och mögel lurar, som i huset, sommarstugan, båten och husvagnen.

Har du drabbats av mögel eller unken lukt? Läs mer om Ozoneair här

 

Traditionella reningsmetoder är inte så effektiva som man kanske kan tro eftersom rengöringsmedel inte når under golvet, inuti väggar och i tyger - där lukten gömmer sig. Ozoneair använder en unik teknik som kommer åt överallt och tränger in i springor och vrår där den angriper de luktframkallande partiklarna vid sin källa.

– Det är 3000 gånger mer effektivt än klor för att ta bort dålig lukt, mögel och bakterier. Produkten beräknar den optimala rengöringstiden. Du anger bara storleken på ytan och ansluter Ozoneair till ett eluttag, säger Johan Lundberg, företagets grundare.

Vill du också testa Ozoneair? Läs mer här eller ring Ozoneair på 0771-366 366

 

 

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 11 jun 2021