Annons

Annons – OKQ8

Roadtrip i sommar? Håll koll på försäkringen

Om du planerar att ge dig ut på vägarna i sommar kan det vara en god idé att se över din bilförsäkring.

Den som semestrat mycket med bil vet om att allt kan hända när man är ute på Sveriges vägar. För att du ska kunna koppla av under semestern och veta att du är i trygga händer om något skulle hända med bilen, kan det vara bra att ha koll på bilförsäkringen. Framför allt när det gäller tilläggsförsäkringar.

OKQ8 har en lång erfarenhet av att hjälpa folk på väg. Om du har en bilförsäkring genom OKQ8 kan du lägga till BackUp Plus – en försäkring som täcker de flesta skadehändelser som kan uppstå när du är ute på resa.

Det sista man vill vara med om under en road trip är ju att bilen helt plötsligt inte går att köra. Anledningarna kan vara många, men med BackUp Plus får du hjälp med det mesta, oavsett om det gäller en natt på hotell eller en hyrbil.

Försäkringen hjälper bland annat till med hyrbil, assistans vid driftstopp, hotellinkvartering och ersättning för självrisk vid eventuell skada. Så att du kan känna dig trygg i att komma fram, oavsett var du befinner dig i landet.

 

Läs om allt som ingår i BackUp Plus!

 

Advertisement

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 29 mar 2021