Annons

Annons - Clas Ohlson

Här är julklappen som garanterat gör succé

Har du drabbats av den sedvanliga julklappspaniken? Då kan du hädanefter ta det lugnt – Clas Ohlson har en enkel lösning, som fungerar på alla julfirare. En gåva som garanterat kommer till användning.

Det är många val man ställs inför när man ska handla julklappar och jakten på den perfekta julklappen kan vara svår. Och hur ska man lösa den klassiska frågan: Vad ska jag ge till den som har allt?

I år har Clas Ohlson lanserat en idé som förhoppningsvis kan råda bot på detta. Ge bort något som garanterat kommer att uppskattas av vänner och familj: julklappskit bestående av din tid och välbehövliga tjänster. Här är några förslag på hur de kan se ut.

Till hundägaren
Antalet hundberikade hushåll ökade explosionsartat under pandemin. Oavsett om det är coronavovvar, eller hundar som hängt med en längre tid, har du nog en och annan matte eller husse i din umgängeskrets. Med andra ord: den perfekta chansen att fixa en julklapp som även skänker dig glädje. Ge bort en kul hundleksak och dig själv som hundvakt vid ett antal tillfällen.

Här hittar du leksaker till husdjuren

Till den hopplösa teknikern
Vi känner nog alla minst en katastrofalt oteknisk person. Den där som på något märkligt vis nästan tycks få elektronikprylar att självförstöras – bara genom att titta på dem. Under förutsättning att du själv inte sällar dig till denna skara har du här möjlighet att göra en hjälteinsats. Ge de hopplösa teknikerna din tid och kunskap där den behövs som mest: exempelvis genom att fixa räckvidden på farsgubbens wifi, installera syrrans högtalare eller formatera svågerns hårddisk.

Allt du behöver för bättre täckning på det trådlösa nätverket

Till de trötta småbarnsföräldrarna
Kanske den julklapp som har störst sannolikhet att framkalla glädjetårar hos dess mottagare. Ge bort en dag då du hämtar barnen på förskolan och styr upp en spelkväll med dem efteråt – medan föräldrarna får tid att vila och umgås på egen hand.

Välj bland spel och pussel här

Till slarvern
Avskyr du att städa? Om inte, kan du göra livet lättare för en städhatare i din närhet – de finns garanterat. Slå in passande attiraljer i stil med sprayflaska och disktrasor i ett piffigt paket och ge bort tillsammans med en rejäl storstädning.

Sprayflaska och mikrofiberdukar för storstädningen

Till den med stela leder
Många är de kroppar som tagit stryk av hemmakontorets tveksamma ergonomi. Hjälp en stressad och spänd stackare att slappna av – med en massageapparat och några massagetimmar utförda av dig.

Massageapparat med tre utbytbara massagehuvuden

Till den utan gröna fingrar
Pandemins tristess och hemmahäng fick många att odla ett växtintresse. Därmed inte sagt att resultaten alltid varit lyckade. Stötta en vän utan gröna fingrar – och rädda några plantors liv på kuppen – genom din hjälp att plantera om blommorna. En gåva som ger extra mervärde i form av ett trivsammare hem.

Torvfri planteringsjord för inomhus- och utomhusväxter

Två andra räddare i nöden om fantasin tryter
Går kreativiteten på tomgång, eller har du kanske någon närstående som är extra svår att hitta julklappar till? Då kan du ta hjälp av Clas Ohlsons Klapptipsare, en julklappsguide på webben. Här finns mängder av paketförslag till pappa, mamma, pojkvän, flickvän och barn i alla åldrar. Ett annat alternativ är att ge ett presentkort – extra praktiskt om mottagaren bor lite längre bort.

Här kan du få hjälp med julklappstips till dina nära och kära

Ge bort ett presentkort från Clas Ohlson

Advertisement

Detta är en annons från vår partner och är inte skriven av redaktionen på Klart. Innehållet behöver inte nödvändigtvis reflektera Klart-redaktionens åsikter.

Publicerad 2 dec 2021